Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki113g101kcal16.9g2.8g2.2g0g
Kauralese 10g36kcal1.8g4.6g0.8g1.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.6g34kcal1.3g0.4g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g513kcal54.8g16g24.2g3.6g
Valittu annoskoko196g256kcal27.4g8g12.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna98g128kcal13.7g4g6.1g0.9g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396