Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton39g87kcal4.4g1g7.5g0g
Porkkanaraaste 200g28g7.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Rypsiöljy rainbow1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g127g142kcal2.8g31.6g0.5g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g499kcal14.8g68.2g19g3.8g
Valittu annoskoko196g249kcal7.4g34.1g9.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna98g125kcal3.7g17.1g4.8g1g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711