Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit25g33kcal0.8g0.5g3.3g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g70g239kcal9.8g0g21.8g0g
Broilerinfilee (Snellman)100g83kcal16.5g1.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g710kcal54.2g4.4g52.2g0g
Valittu annoskoko196g355kcal27.1g2.2g26.1g0g
Annoskoko puolitettuna98g177kcal13.6g1.1g13.1g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231