Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g17g34kcal4.4g0.1g1.8g0g
Maissi (makea), Rainbow27g22kcal0.6g3.5g0.3g1g
Kurkku 51g5.6kcal0.3g0.7g0.1g0.4g
Tomaatti 37g8.3kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 61g8kcal0.7g0.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g178kcal12.4g13g7g5.2g
Valittu annoskoko196g89kcal6.2g6.5g3.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna98g45kcal3.1g3.3g1.8g1.3g
Arvot/100g100g46kcal3.2g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618