Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 566g185kcal3.5g31.5g1.1g14.4g
Lanttu 129g37kcal1.3g5.9g0.4g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)77g63kcal7.3g8.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g37g198kcal0.1g0.1g22g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Hirvenliha 470g528kcal99.2g0g14.1g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3900g2026kcal223g92.8g75.2g33.4g
Valittu annoskoko1950g1013kcal111.5g46.4g37.6g16.7g
Annoskoko puolitettuna975g507kcal55.8g23.2g18.8g8.4g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037