Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 561g927kcal93.9g0g61.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 68g177kcal18.4g0g11.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1322kcal8g12g140.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g901g315kcal16.2g57.7g1.8g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3900g5842kcal273g139.4g470.4g57.6g
Valittu annoskoko1950g2921kcal136.5g69.7g235.2g28.8g
Annoskoko puolitettuna975g1461kcal68.3g34.9g117.6g14.4g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481