Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3199g11198kcal425.5g2175.6g76.8g121.6g
Sokeri 1395g5661kcal0g1393.2g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)2871g948kcal94.7g129.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g1231g8860kcal12.3g12.3g984.4g0g
Neilikka, annos 4g33g119kcal1.1g26.1g1.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g123g383kcal13.5g73.8g8.6g34.5g
Siirappi 1149g3462kcal1.1g851g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g61260kcal1096.4g9322.4g2141.8g312.2g
Valittu annoskoko10000g30630kcal548.2g4661.2g1070.9g156.1g
Annoskoko puolitettuna5000g15315kcal274.1g2330.6g535.5g78.1g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450