Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Sokeri 595g2415kcal0g594.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 80g296kcal14.8g8.8g17.4g24.3g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3903g13799kcal235.6g1737g638.4g71.4g
Valittu annoskoko1952g6899kcal117.8g868.5g319.2g35.7g
Annoskoko puolitettuna976g3450kcal58.9g434.3g159.6g17.9g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249