Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g601g601kcal102.2g6g18g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Paprika keltainen 261g79kcal2.4g13.3g0.5g5.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 802g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton100g160kcal8g4g13g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g30g242kcal0g0g27.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g2367kcal236g64.4g126.6g15g
Valittu annoskoko1952g1183kcal118g32.2g63.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna976g592kcal59g16.1g31.7g3.8g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152