Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl20g176kcal0g0g20g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)320g429kcal64g0g19.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g133g333kcal18.7g4.5g26.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g666g273kcal9.3g54g2g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g400g260kcal6.4g60g0.4g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g333g500kcal5.3g11.7g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g4388kcal237.8g260.4g271.6g0g
Valittu annoskoko1952g2194kcal118.9g130.2g135.8g0g
Annoskoko puolitettuna976g1097kcal59.5g65.1g67.9g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267