Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1200g3961kcal24g36g420g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen240g79kcal7.9g11.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g200g800kcal0g200g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g240g154kcal8.4g0.5g60g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g72g235kcal5.4g38.9g5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g10458kcal91.4g574.4g970g3.8g
Valittu annoskoko1952g5229kcal45.7g287.2g485g1.9g
Annoskoko puolitettuna976g2615kcal22.9g143.6g242.5g1g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761