Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)967g310kcal31.9g43.5g0g0g
Sokeri 290g1178kcal0g289.9g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen129g928kcal0g0g103.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 566g1941kcal57.7g396g6.8g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g8714kcal179.2g1458.8g220g39.6g
Valittu annoskoko1952g4357kcal89.6g729.4g110g19.8g
Annoskoko puolitettuna976g2179kcal44.8g364.7g55g9.9g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172