Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Herkkusieni 75g12kcal1.6g0.2g0.2g1.1g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g5.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g68g237kcal2.3g55.1g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3906g708kcal21.6g143.2g2.6g17.6g
Valittu annoskoko1953g354kcal10.8g71.6g1.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna977g177kcal5.4g35.8g0.7g4.4g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258