Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g561g129kcal7.9g19.1g2.2g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g56g54kcal2.4g9.5g0.1g2.7g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Chili paprika punainen14g5.4kcal0.3g1.2g0g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g21g35kcal3.7g4.5g0.3g0.2g
Basilika, tuore7g2.8kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1122g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3906g604kcal35.2g98.8g6g11.2g
Valittu annoskoko1953g302kcal17.6g49.4g3g5.6g
Annoskoko puolitettuna976g151kcal8.8g24.7g1.5g2.8g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941