Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 699g851kcal148.6g0g28g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Paprika vihreä 297g63kcal2.8g7.4g0.9g5.6g
Paprika punainen 297g87kcal2.8g13.4g1.2g5.6g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi122g104kcal5.9g19.6g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%350g210kcal4.2g9.8g17.5g0g
Smetana, Valio, hyla175g682kcal3.5g4.4g73.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3906g4020kcal337.6g113.2g243.2g22.8g
Valittu annoskoko1953g2010kcal168.8g56.6g121.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna977g1005kcal84.4g28.3g60.8g5.7g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162