Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow225g635kcal40.3g143g2g22.5g
Palvikinkku HK 3%270g270kcal48.6g1.4g8.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)158g252kcal4.3g4.3g23.6g0g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.9g15kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3906g2445kcal190.6g317.4g71g52.6g
Valittu annoskoko1953g1222kcal95.3g158.7g35.5g26.3g
Annoskoko puolitettuna977g611kcal47.7g79.4g17.8g13.2g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281380