Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g60g208kcal3.6g45.3g1g1.2g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 701g269kcal7g48.3g1.4g17.5g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Basilika, tuore 7g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)350g161kcal11.2g16.8g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss53g176kcal11.6g0.1g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3906g2820kcal194.6g228.4g117g40g
Valittu annoskoko1953g1410kcal97.3g114.2g58.5g20g
Annoskoko puolitettuna977g705kcal48.7g57.1g29.3g10g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796