Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Fenkoli, annos 100g70g22kcal0.9g5.1g0.1g2.2g
Maa-artisokka 280g128kcal1.4g23g0.6g11.2g
Lehtiselleri 49g6.2kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g49g12kcal0.9g1.5g0.2g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Vesi1190g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 175g169kcal5.3g34.3g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3906g1000kcal20.4g142g32g38.6g
Valittu annoskoko1953g500kcal10.2g71g16g19.3g
Annoskoko puolitettuna977g250kcal5.1g35.5g8g9.7g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404