Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 6547g716kcal36.7g91.7g6.5g45.8g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3273g4330kcal86.1g104.7g392.8g0g
Suola, annos 3g98g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 82g270kcal0.4g66.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10632kcal246.4g525g798.6g91.6g
Valittu annoskoko10000g5316kcal123.2g262.5g399.3g45.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2658kcal61.6g131.3g199.7g22.9g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021