Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1003g457kcal30.1g48.1g15g0g
Kananmuna 50g(kpl)602g758kcal66.2g1.8g54.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1119kcal33.2g228.2g3.9g11.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo20g142kcal0.1g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3912g4953kcal259.2g556.2g178.2g22.8g
Valittu annoskoko1956g2477kcal129.6g278.1g89.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna978g1238kcal64.8g139.1g44.6g5.7g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326