Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1499g510kcal3g106.4g4.5g27g
Voi, normaalisuolainen (Valio)150g1079kcal1.2g1.2g119.9g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.3g0g0g
Kaurahiutale 180g673kcal26.1g102.5g13.1g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3912g5558kcal60.6g674.8g275g90g
Valittu annoskoko1956g2779kcal30.3g337.4g137.5g45g
Annoskoko puolitettuna978g1390kcal15.2g168.7g68.8g22.5g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408