Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%3427g3427kcal411.2g89.1g164.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi46g128kcal4.1g3.2g10.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4896g2937kcal73.4g636.4g4.9g44.1g
Keittojuurekset, Rainbow1632g408kcal14.7g78.3g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13800kcal1006.8g1614g369.6g88.2g
Valittu annoskoko10000g6900kcal503.4g807g184.8g44.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3450kcal251.7g403.5g92.4g22.1g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645