Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3272g1963kcal121.1g238.9g65.4g0g
Kananmuna kuoreton 1350g1925kcal168.7g4g138.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1125g3534kcal118.8g668.1g24.7g61.9g
Leivinjauhe 82g144kcal4.3g30.9g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 900g1284kcal112.5g2.7g92.2g0g
Tonnikala vedessä 2454g2563kcal550.7g0g36.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g818g2127kcal245.4g16.4g122.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27080kcal2643g1922g960.2g124.6g
Valittu annoskoko10000g13540kcal1321.5g961g480.1g62.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6770kcal660.8g480.5g240.1g31.2g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933