Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1379g4688kcal317.1g730.7g51g82.7g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g138g156kcal1g31.7g0.1g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl1379g524kcal13.8g124.1g0g0g
Sokeri 37g149kcal0g36.7g0g0g
Rypsiöljy 257g2276kcal0g0g257.4g0g
Basilika, tuore 92g25kcal2.9g1g0.7g1.5g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g1149g2815kcal206.8g6.9g218.3g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g2298g460kcal13.8g75.8g6.9g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3217g418kcal36g31.5g6.4g38.6g
Valkosipuli 55g60kcal4.4g9g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23139kcal1191.6g2094.8g1082.2g248g
Valittu annoskoko10000g11569kcal595.8g1047.4g541.1g124g
Annoskoko puolitettuna5000g5785kcal297.9g523.7g270.6g62g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565