Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 30g219kcal0.4g0.1g24.5g0g
Sokeri 60g243kcal0g59.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8g30kcal1.5g0.9g1.7g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g1386kcal23.6g174.4g64g7g
Valittu annoskoko196g693kcal11.8g87.2g32g3.5g
Annoskoko puolitettuna98g347kcal5.9g43.6g16g1.8g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249