Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 37g37kcal0.9g0.1g3.5g0.7g
Pekoni, paistettu 27g137kcal4.4g0g13.5g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti17g47kcal0.6g0.9g4.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl33g113kcal0.7g1g11.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Oliiviöljy 6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g36kcal0g0g4g0g
Kasvisliemi laimennettu 33g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemi laimennettu 33g6.3kcal0g1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g882kcal14.2g7.2g88.2g1.4g
Valittu annoskoko196g441kcal7.1g3.6g44.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna98g221kcal3.6g1.8g22.1g0.4g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.8g22.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165804