Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl25g90kcal3g17.7g0.5g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)30g91kcal2.9g18.4g0.6g4.3g
Fariinisokeri44g177kcal0g43.6g0g0g
Voi 37g272kcal0.4g0.1g30.4g0g
Muna, annos 60g15g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Mustikka metsä- 45g20kcal0.2g2.9g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g1326kcal15.2g165.6g65.4g11.6g
Valittu annoskoko196g663kcal7.6g82.8g32.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna98g332kcal3.8g41.4g16.4g2.9g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.2g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592