Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g5g17kcal0g0.1g1.9g0g
Becel juokseva, annos 10g12g77kcal0g0g8.6g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g50g222kcal3.5g33.8g9.8g1.7g
Vispikerma Flora 20%42g91kcal1.2g2.1g8.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)33g19kcal2.8g1.7g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g22g121kcal1.8g11.9g7.3g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g13g68kcal0.6g7.3g4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.5g8.7kcal2.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g1375kcal24g145.2g80g3.4g
Valittu annoskoko196g688kcal12g72.6g40g1.7g
Annoskoko puolitettuna98g344kcal6g36.3g20g0.9g
Arvot/100g100g351kcal6.1g37g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963