Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt145g67kcal4.6g7g2.2g0g
Mannasuurimo tumma 15g45kcal1.5g8.6g0.3g0.8g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g7g28kcal0g6.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g34kcal1.2g6.8g0.2g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.3g7.2kcal0.3g1.4g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g422kcal19.2g61.4g10.8g3.6g
Valittu annoskoko196g211kcal9.6g30.7g5.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna98g106kcal4.8g15.4g2.7g0.9g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888