Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 12g28kcal2g0.1g2.2g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g61g72kcal10.6g0.8g2.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 44g19kcal0.2g1.8g0g0g
Lanttu 18g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Ruusukaali 22g5.3kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g280kcal27.2g12g10.4g3.2g
Valittu annoskoko196g140kcal13.6g6g5.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna98g70kcal6.8g3g2.6g0.8g
Arvot/100g100g71kcal6.9g3.1g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959