Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 22g88kcal0g21.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Margariini, 60%, Rainbow7.3g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g15g48kcal1.8g9.6g0.4g1.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g12kcal0.2g0.6g1g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 88g34kcal0.1g7.1g0.1g1.3g
Fariinisokeri2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g667kcal13.8g110.8g17.4g6g
Valittu annoskoko196g334kcal6.9g55.4g8.7g3g
Annoskoko puolitettuna98g167kcal3.5g27.7g4.4g1.5g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006