Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sokeri 26g103kcal0g25.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.4g8.9kcal0.4g0.3g0.5g0.7g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 20g5.3kcal0.7g0.6g0g0g
Valio voi20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 15g0.5kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g50g200kcal0g49.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g1361kcal13.6g204.4g53.2g3.6g
Valittu annoskoko196g681kcal6.8g102.2g26.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna98g340kcal3.4g51.1g13.3g0.9g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.1g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416