Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona29g20kcal3.5g1.1g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl15g53kcal4.2g0g4.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.1g15kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g2.6g3.2kcal0.2g0.4g0.1g1.8g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ketsuppi, Pirkka7.9g8.4kcal0.1g2g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)2.2g4.2kcal0g1g0g0.1g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Emmental juustoraaste, lidl23g83kcal6.5g0g6.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g652kcal56.4g18g38.8g6.2g
Valittu annoskoko196g326kcal28.2g9g19.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna98g163kcal14.1g4.5g9.7g1.6g
Arvot/100g100g166kcal14.4g4.6g9.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114