Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g110g126kcal6.6g5.5g8.8g0g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.6g22kcal0g5.4g0g0.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 20g8.5kcal0.1g1.5g0.1g0.3g
Manteli 1.8g11kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl5.5g19kcal0.8g3.1g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g540kcal27.8g38.4g30.2g2g
Valittu annoskoko196g270kcal13.9g19.2g15.1g1g
Annoskoko puolitettuna98g135kcal7g9.6g7.6g0.5g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902