Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Mustikka metsä- 38g17kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Hermesetas -neste1.3g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g447kcal20g73.4g6.2g5.6g
Valittu annoskoko196g224kcal10g36.7g3.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna98g112kcal5g18.4g1.6g1.4g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321