Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g91g511kcal8.8g29.1g37.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g35g119kcal0.7g1g12.2g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g70g420kcal14.7g4.8g38.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g2099kcal48.4g69.8g176g0g
Valittu annoskoko196g1050kcal24.2g34.9g88g0g
Annoskoko puolitettuna98g525kcal12.1g17.5g44g0g
Arvot/100g100g536kcal12.3g17.8g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104