Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 84g185kcal14.6g0g14.2g0g
Vehnälese, Liperin mylly21g30kcal3.1g1.9g1.1g11.5g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kidneypapu, suolaliemessä53g59kcal4.2g9.6g0.3g4.3g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl4.2g35kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g714kcal52.4g23.2g46.6g31.6g
Valittu annoskoko196g357kcal26.2g11.6g23.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna98g179kcal13.1g5.8g11.7g7.9g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540