Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 61g46kcal1.1g9.4g0.1g0.6g
Tomaatti 20g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g7.8g13kcal0.6g0.3g1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g31g17kcal1g2g0.6g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa40g52kcal7.3g0.5g2.2g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g312kcal20.4g26.8g12.6g2.2g
Valittu annoskoko196g156kcal10.2g13.4g6.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna98g78kcal5.1g6.7g3.2g0.6g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634