Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g55g33kcal0.8g7.1g0.1g0.5g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)44g70kcal8.3g0g3.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.6g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g33g11kcal0.1g2.3g0.1g0.6g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Persilja11g1.3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g259kcal19.2g23.8g9g4.2g
Valittu annoskoko196g130kcal9.6g11.9g4.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna98g65kcal4.8g6g2.3g1.1g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129