Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g30g180kcal6.3g2g16.2g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g1217kcal36.4g9.8g114.2g0g
Valittu annoskoko197g609kcal18.2g4.9g57.1g0g
Annoskoko puolitettuna98g304kcal9.1g2.5g28.6g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903