Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0.8g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g20g26kcal3g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä15g6.1kcal0.2g1.2g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Siirappi 1.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g108kcal7.8g8g5.4g2.6g
Valittu annoskoko196g54kcal3.9g4g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna98g27kcal2g2g1.4g0.7g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391