Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 38g50kcal1g1.2g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaurahiutale 7.5g28kcal1.1g4.3g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g586kcal50.8g15.8g35g2.6g
Valittu annoskoko196g293kcal25.4g7.9g17.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna98g147kcal12.7g4g8.8g0.7g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897