Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)30g9kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.6g0g
Basilika, tuore0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g119kcal6.8g9.2g5.4g1.6g
Valittu annoskoko197g60kcal3.4g4.6g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna98g30kcal1.7g2.3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.3g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954