Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g184g248kcal31.2g3.9g12.5g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g4.1g16kcal1g0g1.4g0g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g620kcal64.4g7.8g38.2g0g
Valittu annoskoko196g310kcal32.2g3.9g19.1g0g
Annoskoko puolitettuna98g155kcal16.1g2g9.6g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679