Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g113g191kcal21.4g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Torino tumma proteiinipasta plus14g48kcal3.2g7.5g0.5g0.8g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g52g12kcal0.7g1.8g0.2g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g514kcal51.2g20.6g24g2.2g
Valittu annoskoko197g257kcal25.6g10.3g12g1.1g
Annoskoko puolitettuna99g129kcal12.8g5.2g6g0.6g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426