Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g25g29kcal0.7g1g2.5g0g
Edamer Viipale, annos 18g25g81kcal6.2g0.5g6g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g708kcal52g6.4g52.6g1.4g
Valittu annoskoko197g354kcal26g3.2g26.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna99g177kcal13g1.6g13.2g0.4g
Arvot/100g100g180kcal13.2g1.6g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249