Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 141g203kcal22.6g0g12.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g28g31kcal0.6g0.9g2.8g0g
Tilli, tuore 6.8g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Aurajuusto17g58kcal3.4g0g4.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl3.6g5.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g598kcal54g2.8g41.2g0.2g
Valittu annoskoko197g299kcal27g1.4g20.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna99g150kcal13.5g0.7g10.3g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022