Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile113g150kcal21.4g0.8g6.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g59g165kcal10.6g0.3g13.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g25g71kcal4.8g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g772kcal73.6g2.2g52g0g
Valittu annoskoko197g386kcal36.8g1.1g26g0g
Annoskoko puolitettuna99g193kcal18.4g0.6g13g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731