Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 73g61kcal13.3g0g0.8g0g
Tomaatti, tuore16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli, tuore16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Papu, ohut vihreä, pirkka10g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g21g13kcal0.8g1.5g0.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki13g10kcal1.6g0.3g0.3g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 10g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 10g3.6kcal0.5g0.2g0g0.3g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli, tuore 10g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton5.2g1.1kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia5.2g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g243kcal36.6g8.8g6g3g
Valittu annoskoko197g122kcal18.3g4.4g3g1.5g
Annoskoko puolitettuna98g61kcal9.2g2.2g1.5g0.8g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469