Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g75g15kcal1g2.3g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g47g12kcal0.6g2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g19g57kcal3.6g0g4.7g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g19g30kcal0.4g0.7g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g288kcal11.6g12.4g20.8g0.6g
Valittu annoskoko197g144kcal5.8g6.2g10.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna99g72kcal2.9g3.1g5.2g0.2g
Arvot/100g100g73kcal2.9g3.1g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950